top of page

Dekut3d.com Gizlilik ve KVKK Bildirimi

Giriş

Dekut3d.com ("Site"), kullanıcılarının gizliliğini korumayı ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu ("KVKK") tarafından belirlenen yasal çerçeveye uymayı taahhüt eder. Bu Gizlilik ve KVKK Bildirimi ("Bildirim"), Siteyi kullandığınızda topladığımız bilgileri, bu bilgileri nasıl kullandığımızı ve KVKK'ya uygunluğumuzu açıklar.

Topladığımız Kişisel Veriler

Siteyi kullanırken aşağıdaki Kişisel Verileri toplayabiliriz:

  • Kimlik Bilgileri: Adınız, soyadınız, T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi bilgileri içerir.

  • Hesap Bilgileri: Site'ye kaydolduğunuzda oluşturduğunuz kullanıcı adı, şifre ve güvenlik sorusu gibi bilgileri içerir.

  • İletişim Bilgileri: Bize e-posta veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla ilettiğiniz bilgiler, geri bildirimler ve talepler gibi bilgileri içerir.

  • Kullanım Bilgileri: Site'yi nasıl kullandığınıza dair bilgileri içerir. Ziyaret ettiğiniz sayfaları, Site'de geçirdiğiniz süreyi, kullandığınız tarayıcıyı ve işletim sistemini, tıkladığınız bağlantıları ve diğer Site etkinliklerini içerir.

  • Cihaz Bilgileri: Kullandığınız cihazın türü, işletim sistemi, IP adresi ve benzersiz tanımlayıcılar gibi bilgileri içerir.

Kişisel Verileri Nasıl Kullanıyoruz

Topladığımız Kişisel Verileri aşağıdakiler için kullanabiliriz:

  • Site'yi çalıştırmak ve iyileştirmek

  • Kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak

  • Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili iletişim kurmak

  • Dolandırıcılığı tespit etmek ve önlemek

  • Yasal gerekliliklere uymak

  • KVKK'ya uygunluğu sağlamak

Kişisel Verileri Kimlerle Paylaşıyoruz

Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla aşağıdakiler gibi sınırlı durumlarda paylaşabiliriz:

  • Site'yi çalıştırmamıza yardımcı olmak için tedarikçilerimizle

  • Yasal gerekliliklere uymak için yetkililerle

  • Dolandırıcılığı veya diğer yasa dışı faaliyetleri araştırmak için

Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla pazarlama amaçlı satmayız veya kiralamayız.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Kişisel Verilerinizi yetkisiz erişime, kullanıma, ifşaya, değiştirilmesine veya tahrip edilmesine karşı korumak için idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri alıyoruz.

Kişisel Verilerinize Erişim ve Kontrol

KVKK'ya göre aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel Verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme

  • İşlenen Kişisel Verileriniz hakkında bilgi alma

  • Kişisel Verilerinizin düzeltilmesini isteme

  • Kişisel Verilerinizin silinmesini isteme

  • İşlemenin durdurulmasını isteme

  • Kişisel Verilerinizin kendinize veya üçüncü bir kişiye aktarılmasını isteme

  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme

Bu haklardan herhangi birini kullanmak için lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çerezler ve Benzer Teknolojiler

Site, Site'nin nasıl kullanıldığını izlemek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler ve benzer teknolojileri kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, Site'nin sizi tanımasına ve tercihlerinizi (örneğin, giriş bilgileriniz ve dil tercihiniz) hatırlamasına olanak tanır.

Çerezlerin depolanmasını reddedebilirsiniz. Bunu, tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek yapabilirsiniz. Çerezleri reddetmeyi seçerseniz, Site'nin bazı işlevlerinin düzgün çalışmayabileceğini unutmayın.

Değişiklikler
 

Bu Bildirimi zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu Bildirimde herhangi bir değişiklik yaparsak, Site'de bir bildirim yayınlayarak ve güncellenmiş Bildirimi bu sayfada yayınlayarak sizi haberdar edeceğiz. Değişikliklerin yürürlüğe girmesi için güncellenmiş Bildirimi Site'de yayınlamamız yeterlidir. Bu Bildirimi düzenli olarak gözden geçirmenizi öneririz.

İletişim

Bu Bildirim veya KVKK ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz. Şikayetlerinizi KVKK'ya da bildirebilirsiniz.

Mücbir Sebepler

Deprem, sel, yangın, salgın hastalık, savaş, terör, ayaklanma, hükümet müdahalesi, elektrik kesintisi, internet altyapısı arızaları, hack saldırıları ve benzeri öngörülemeyecek ve önlenemeyecek mücbir sebeplerin ortaya çıkması halinde, KVKK uyarınca gerekli olan yükümlülüklerimizi kısmen veya tamamen yerine getiremeyebiliriz. Bu durumda sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz.

Uyum

Bu Bildirim, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve KVKK'ya uygun olarak hazırlanmıştır. Bu Bildirimde yer alan hükümlerden herhangi biri geçersiz sayılırsa veya KVKK'ya aykırı bulunursa, söz konusu hüküm geçersiz sayılacak ve hükümsüz hale gelecektir. Bu durumda, geçersiz sayılan hüküm yerine, geçerli olan ve KVKK ile uyumlu bir hüküm koyulacaktır.

Uyuşmazlıkların Çözümü

Bu Bildirimden kaynaklanan ihtilafların çözümünde Manisa Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Dekut3d.com, KVKK'ya uyumluluğu sağlamak için sürekli olarak çalışmaktadır. Bu Bildirim, KVKK ile ilgili tüm hususları kapsamayabilir. KVKK hakkında daha fazla bilgi için lütfen KVKK'nın resmi web sitesini ziyaret edin.

bottom of page